Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunteti de acord cu mamele care fac la copii burse de boala, chiar daca copilul este sanatos?

Raspuns mamica: "Ooo nu, nu sunt de acord, dar uneori saracia impinge bietii parinti spre astfel de gesturi extreme! Nu as putea face asa ceva... ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si reusesc sa o cresc si fara astfel de tertipuri! Fiecare face ce considera de cuviinta..."

Raspuns mamica: "Sunt de acord cu bursele care se fac la scoala, dar sunt de acord cu acele burse care se fac pe dreptate si cinstit. Am vazut cazuri in care copilul a fost trecut cu diverite boli grave cand de fapt era perfect sanatos. Pentru ce? Pentru bani normal."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.