Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este normal ca bebelusul meu de 6 luni sa manance intre micul-dejun, pranz si gustarea de dupa-amiaza?

Raspuns mamica: "Da, e normal, nu inteleg ... cum mananca de 3 ori pe zi ? Un copil de 6 luni ar trebui sa manance macar de 5, 6 ori pe zi, dimineata lapte sau cereale, pe la 10, 11 masa de fructe, apoi pranzul ce-i dai tu, dupa amiaza iar o gustare, de regula felul doi si seara iar lapte cu cereale si daca mai vrea poti sa-i mai dai si inainte de culcare."

Raspuns mamica: "Bineinteles ca e normal sa manance ceva sau sa ciuguleasca intre mese - un fruct, un biscuite, un iaurtel. Le poti combina zilnic fara sa inlocuiesti alta masa. Doar peste masa de noapte poti sari si sa o inlocuiesti cu ceai. Totusi 3 mese pe zi la un copil de 6 luni e cam putin - oricat de consistente ar fi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.