Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce tratament pot urma pentru a ramane insarcinata, daca am ovare polichistice?

Raspuns mamica: "Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa mergi la un medic in fertilitate si sa parcurgi anumite etape si el iti va spune ce trebuie facut mai departe si ce tratament trebuie sa urmezi.Asa este cel mai bine ,dect sa ti se spuna tot felul de nume de medicamente."

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa iei un complex de vitamine, pe care ti-l va recomanda medicul, dupa ce vei face un consult amanuntit. In mod normal, la 3-4 luni dupa ce incepi tratamentul ar trebui sa poti ramane insarcina, dar nu intotdeauna se intampla. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa fii mereu optimista."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.