Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce nu am mai avut menstruatie dupa ce am nascut?

Raspuns mamica: "Menstruatia dupa nastere apare dupa ce perioada de lehuzie s-a incheiat - in jur de 40 de zile. In cazul in care alaptati - menstruatia se poate sa apara dupa ce veti intarca bebelusul. Atentie! Lipsa menstruatiei nu va protejeaza de o eventuala sarcina."

Raspuns mamica: "Menstruatia apare acum de la femeie la femeie, poate sa iti apara si la 1 luna si ceva si peste cativa ani mai ales daca alaptezi. Spre exemplu mie mi-a venit menstruatia deabia dupa trei ani, apoi mi-a venit fara dureri foarte mari, simple dureri de stomac."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.