Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Se apropie Martie. Faceti martisoare impreuna cu cei mic, sau le cumparati?

Raspuns mamica: "De regula le cumpar, caci nu prea am timp sa fac. Dar copiii fac ei la gradinita, la scoala si felicitari si martisoare. Anul acesta daca voi avea timp suficient as vrea sa fac si eu alaturi de ei cateva martisoare. Sincer nici nu stiu cum se procedeaza, dar ne descurcam noi :)"

Raspuns mamica: "Martisoarele care urmeaza a fi oferite la gradinita sau scoala le cumpar. Ma bucur ca educatoarele ii pun pe copii sa faca martisoare pentru mamici si asa ma aleg si eu cu o amintire frumoasa, pastrez tot ce-mi ofera copii facut de ei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.