Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Primiti intrebari grele din partea copiilor? Reusiti sa faceti fata?

Raspuns mamica: "Depinde de varsta copilului,cu cat copilul este mai mare cu atat pune intrebari mai dificile sa le zic, dar intelege si mai bine, adica este mai usor de explicat, daca copilul este mai mic nu-ti va pune intrebari grele si ii poti raspunde astfel incat sa inteleaga."

Raspuns mamica: "Da primim si intrebari grele si intrebari amuzante, intrebari la care habar nu ai ce sa raspunzi, care pur si simplu te baga in ceata. Vei auzi si intrebari de genul: " Mami ce este aia sex?" sau pun intrebari legate de termeni auziti de la alti copii ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.