Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 14 saptamani si vreau sa-mi cumpar un DVD cu yoga. Poate cineva sa-mi recomande unul bun?

Raspuns mamica: "Cel mai bine daca vrei sa iti gasesti unul bun sa te interesezi pe internet care suntcele mai bune. Sau poti sa mergi la o sala unde se fac cursuri yoga si sa le ceri lor daca au dvd-uri si iti poti cumpara unul. Alte variante nu vad sa mai ai ori internetul ori direct de la un instructor."

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa gasesti un instructor specializat in cursuri pentru gravide ... daca nu se poate merg si niste DVD -uri speciale pentru mamici. Cred ca ar fi bine sa ceri sfatul unui cunoscator, sa iti recomande el ceva potrivit si dupa aceea le poti achiziona din magazin sau de pe internet."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.