Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care sunt cauzele care pot declansa aparitia osteoporozei secundare?

Raspuns mamica: "Spre deosebire de osteoporoza primara, cea secundara apare ca urmare a unor boli cronice care duc la o pierdere de masa osoasa accelerata. Cauzele care duc la acest tip de osteoporoza sunt bolile endocrine si metabolice la care se adauga si bolile genetice sau de colagen si nu in ultimul rand unele medicamente si factori nutritionali. Este o boala extrem de dificila!!!"

Raspuns mamica: "Osteoporoza secundara poate aparea daca suferi de boli cronice cum ar fi: anorexia nervoasa, diabetul zaharat de tip 1, Sindromul Ehlers-Danlos, homocistinuria, hipofosfatazia, osteogeneza imperfecta ... Poate aparea ca urmare a medicamentatiei sau a unor factori nutritionali: deficienta in calciu, boala hepatica cronica, deficit de vitamina D, chirurgia gastrica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.