Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti despre serialul Violeta? Mi se pare ca nu e este ptr copii mici!

Raspuns mamica: "Un program bun pentru copii de desene animate eu cred ca este baby tv deoarece sunt desene educative si au muzica ca fundal si nu afecteaza creierul copilului. Violeta este o desene sau mai bine zis un filmlet pentru copii mai mari care inteleg ce se intampla in el."

Raspuns mamica: "Te referi la serialul produs de Disney, Violetta? Depinde la ce te referi cand zici copii mici. Este mai mult un serial pentru adolescenti nu pentru copii mici. Cel putin asa il vad eu, asa l-am perceput. Insa este un serial destul de frumos si placut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.