Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

V-a placut show-ul "Danseaza printre stele" cu Mihai Petre?

Raspuns mamica: "Mie nu mi-a placut show-ul '' Danseaza printre stele'' ... nu imi place deloc nici de Mihai Petre. ''Dansez pentru tine'' a fost cat de cat, dar ''Danseaza printre stele'' nu mi-a placut nici dintr-un punct de vedere. Nu sunt genul meu - imi place XFactor, Vocea Romaniei."

Raspuns mamica: "Ce pot sa-ti spun.... intr-adevar a fost un spectacol foarte bun gandit destul de bine dar mai ales pentru ca a fost pentru cauze nobile. Dar daca era altcineva in locul lui Mihai Petre.. era mult mai placut. Dar asta e... imi este foarte antipatic....."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.