Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Discutati cu copii vostri adolescenti despre viata sexuala?

Raspuns mamica: "Eu inca nu am copii la varsta adolescentei, insa cred ca ar fi bine sa vorbim cu copii despre viata sexuala. Parintii nostri nu au vorbit cu noi despre acest lucru si cred ca rau au facut. Eu sper ca voi vorbi cu fetita mea atunci cand va ajunge la varsta adolescentei."

Raspuns mamica: "Copilul meu nu e inca adolescent, dar cu siguranta va veni si momentul cand va trebui sa ii explic macar cateva lucruri elementare! Eu as vrea sa popt discuta, dar depinde si cum va reactiona adolescentul meu pentru ca daca se va rusina nu voi putea sa il tin cu forta sa discut.... poate ii voi cumpara ceva carti despre corpul uman si va citi singur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.