Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

A mai nascut cineva singura, adica in spital, cu moase, dar fara familie?

Raspuns mamica: "Da, eu am nascut in spital cu doctor, moasa cum spui tu ... si fara familie, de ce trebuie sa fie familia cu tine cand nasti? In cel mai bun caz ai putea sa ii spui sotului sa stea alaturi de tine daca doreste, insa altcineva nici nu cred ca are voie si oricum nici nu e tocmai placut."

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa stii ca nu toti doctorii, de fapt foarte putini doctori, accepta sa lase sotul sau un alt membru al familiei sa intre in sala de nastere. Mai ales daca faci cezariana nu vad rostul sa fie cineva prezent. Daca te referi la faptul ca nu va putea fi nimeni cu tine dupa nastere la spital si ca vei fi singura atunci da este un pic trist deoarece ar trebui sa fie cineva care sa te ajute dupa nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.