Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Exista vreo injectie pentru dezvoltarea plamanilor la fat?

Raspuns mamica: "Nu stiu prea multe despre acest subiect, eu iti voi spune doar ce am auzit si eu despre ajutorul dat de medicii pentru a-i dezvolta plamanii fatului, atunci cand este clar ca se va naste prematur. Stiu ca se fac injectii cu progesteron. Aceste injectii se fac saptamanal."

Raspuns mamica: "Da, se va naste clar prematur, insa este un risc foarte mare. Aceasta injectie se numeste Dexamethasone sodium phosphate. Este un risc foarte mare, pentru ca bebelusul se va imbolnavi si va suferi un sindrom de detresa respiratorie cu boala membranelor hialine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.