Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum ne dam seama ca bebelusul nostru se dezvolta normal ?

Raspuns mamica: "Se dezvolta normal atunci cand se simtre bine, este vioi, mananca, nu ii curge nasucul, nu are temperatura. Trebuie tot timpul verificat, sa fie curat in pampers, sa nu il incomodeze ceva. Daca il hranesti cum trebuie, daca te joci cu el, il plimbi si il iubesti, nu are ce sa se intample. Si gandeste pozitiv!!!"

Raspuns mamica: "Se dezvolta normal atunci cand il vezi zi de zi cum creste si cum face cate ceva nou. Se vede daca este bine, mananca bine, doarme bine, este neastamparat. Si fetita mea este perfect sanatoasa, dar ii fac un set de analize in fiecare an, sa ne asiguram ca totul este ok."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.