Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pentru hernie inghinala este neaparata nevoie de operatie? Doctorita asa ne-a comunicat :(

Raspuns mamica: "Sfatul meu este sa mergi la un control la chirurgie infantila. Acolo iti va spune un medic chirurg daca e sau nu caz de operatie. Nu toate formele de hernie sunt operabile. Baietelul meu a avut si nu a fost nevoie de operatie. In unele cazuri se retrage de la sine, dar ai nevoie de parerea unui medic specialist. Daca e caz de operatie nu se poate opera pana dupa varsta de 2 ani. Mie asa mi-a spus... acum depinde de cat de grav este fiecare caz in parte."

Raspuns mamica: "Doctorita specialista sau medicul de familie a recomandat asa ceva? Ia un medic specialist ai fost? O radiografie a facut micutul? In ziua de azi sunt atatea tratamente si alternative care inlocuiesc interventia chirurgicala. Dar un control amanuntit la un medic specialist te-ar ajuta cu un raspuns lpentru afectiunea micutului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.