Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Acuarela cu ce o scoateti de pe tesatura? Fetitei ii place "sa se picteze" singura ...

Raspuns mamica: "Detergent, clor / vanish pentru hainele albe. Daca ai haine colorate si nu poti pune clor incearca 1 parte de otet la 2 parti de sare si amesteca bine pana se face o pasta. Las-o sa actioneze 3-4 ore, spala obisnuit si pata ar trebui sa dispara! Eu asa fac."

Raspuns mamica: "Pentru petele de acuarela si altele, foloseste Vanish. Lasa la inmuiat hainuta in apa calda si apoi spal-o in mod obisnuit la masina de spalat. In lipsa de Vanish, poti incerca sa umezesti tesatura in locul cu pricina, presezi apoi cu o carpa pe care nu o mai folosesti, astfel incat sa se ia acuarela de pe haina buna pe carpa. Apoi frecat putin ce a mai ramas din pata cu putin detergent sau cu detergent de vase si apoi spalat la masina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.