Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca sunt insarcinata, medicul de familie este obligat sa imi dea trimitere gratuita la un laborator de analize?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca este obligat, dar o sa iti dea sau cel putin trebuie sa iti dea asa ceva, deoarece trebuie sa ai toate analizele facute, eu cat am fost insarcinata am fost la medicul meu de familie doar sa ma inregistrez cu sarcina si mi-a dat trimitere la 2 zile dupa sa fac toate analizele gratuite dar am platit la cas la slatina pt ca nu aveam carte de munca."

Raspuns mamica: "Nu stiu dc exista vreo lege care sa-l oblige sa-ti dea trimitere pt ca esti insarcinata.... dar pe perioada cand am fost insarcinata, medicul meu, mi-a dat trimitere pt orice, chiar si pt consultatie la specialist, iar specialistul mi-a dat trimitere pentru analize gratuite; dar dc nu esti inregistrat nicaieri ca platitor de cas atunci platesti cam orice......."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.