Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Palpitatiile mele sunt cauzate de miscarile copilului?

Raspuns mamica: "Nu, cauzele palpitatiilor pot fi mai multe dar cu siguranta nu au legatura cu miscarile fatului, din cate stiu eu ar putea fi anemia, lipsa de fer de exemplu sau deficienta de magneziu, sau sa fie o reactie adversa la un medicament sau cafeaua poate da palpitatii, efortul fizic de asemenea. "

Raspuns mamica: "Nu, miscarile copilului nu are nici o legatura cu palpitatiile tale,u nele femei in sarcina se comporta diferit de la una la alta, cauza este alta. Mai bine merge la doctorul tau specialist si cere niste analize cu privire la minerale si vitaminele din organism, incearca sa te odihnesti mai mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.