Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Poate fi un semn de raceala daca copilul meu are mucusori noaptea ?

Raspuns mamica: "In general da, dar incearca mai intai sa ii tragi zilnic mucisorii, cel putin dimineata cand se trezeste si seara inainte de culcare. Ii dai ori cu ser fiziologic, ori cu marimar si atunci vezi daca are ceva sau doar erau muciosorii pe care nu ii scoti. Sa stii ca trebuie, cel putin pana la 1 an, sa ii tragi zilnic mucisorii, eu si acum ca are 3 ani ii trag cel putin 1 data pe zi cu ser 5 mililitri in fiecare nara sau marimar, asa ii fac de cand am nascut-o."

Raspuns mamica: "Poate fi semn de raceala, dar terbuie curatati mereu mucusorii, sa nu ii lasi sa se inmulteasca. Si ii poti da preventiv panadol dimineata si seara, 5 zile la rand. Eu asa am procedat cand a inceput sa ii curga nasucul, si si-a revenit, nu am mai avut nevoie de antibiotic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.