Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce asteptari aveti de la un prieten bun? Cum ar trebui sa fie?

Raspuns mamica: "Prietenii bun si adevarati sunt un dar rar de la Dumnezeu. Un prieten bun trebuie sa fie langa tine si la rau si la bine, sa nu uite sa dea un telefon de ziua ta, sa iti ofere sfaturi utile si mai ales sa isi spuna parerea sincera chiar daca te deranjeaza despre un lucru care te priveste."

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa fim compatibili din toate punctele de vedere... sa nu fie barfitor, sa ai cu cine discuta, sa fie amuzant, sa aiba minim de cultura generala, sa te poti baza pe el la nevoie fara sa astepte ceva in schimb... si sa ai incredere in el... stiu ca asemenea prieteni sunt rari, de aceea eu am prieteni putini dar buni. Si la randul meu stiu sa fiu o prietena de nadejde la nevoie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.