Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A mai simtit cineva dureri ca de soc electric in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Nu, nu am mai simtit si nu stiu despre ce este vorba, deoarece nu stiu cum este un soc electric, dar cu siguranta este neplacut cum te simti si iti sugerez sa intrebi un medic si sa-i ii spui exact cum te simti sau ce simti, poate ca e ceva de natura psihica."

Raspuns mamica: "Nu nu am mai auzit de asa ceva dar cred ca este destul de dureros si iti recomand mai ales daca esti in sarcina mica sa mergi la medicul ginecolog care te monitorizeaza pe timpul sarcinii si sa vezi sa nu cumva sa fie vorba de o iminenta de avort, asa ca mergi cat mai repede."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.