Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care fost cea mai mare bucurie a ta de pana acum? Evident, pe langa nasterea copiilor sau casatoria :)

Raspuns mamica: "Sincer in fiecare zi exista cate o bucurie. Imi place sa ajut necuvantatoarele, in mod special cainii, iar asta imi umple sufletul de fericire. In afara de bucuria nasterii celor doi copii si cunoasterea sotului meu, mi-au ramas in suflet zilele cand am fost sa o adoptam pe catelusa cea mica, cand sotul si baiatul mi-au adus un caine de pe strada acasa... si ziua de Mos Nicole din 96 cand mama mi-a adus-o pe Roxy (logic, tot un catel). Si sunt fericita in fiecare zi cand ma opresc pe strada si mangai cate un catel iubitor. Sper ca intr-o zi sa reusesc sa am atatia bani incat sa fac un adapost pentru caini si pisici..."

Raspuns mamica: "Nu cred ca am o alta bucurie mai mare decat cea a copilului meu. Pe langa asta cred ca bucuria cea mare este sa imi vad copilul meu sanatos, bucuros sa o vad langa mine si sa fie ea bine, ca in rest nici nu mai conteaza nimic, lumea este atat de mica, incat nici nu mai conteaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.