Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Nu am mai luat anticonceptionale si cred ca sunt insarcinata. Cum verific ?

Raspuns mamica: "Pai cum sa verifici? Prima data cumperi un test de sarcina de la farmacie, il faci, respectand intocmai instructiunile de folosire. Si indiferent de rezultat, poti merge la un consult ginecologic si poti face inclusiv un set de analize. Acestea din urma sunt cele mai precise metode de a afla daca esti sau nu insarcinata."

Raspuns mamica: "Facand un test de sarcina in primul rand, dar cam dupa vreo 2 saptamani de la contactul sexual ca sa fii mai sigura; sau iti poti face mai repede analiza la sange, testul HCG, care identifica daca este sarcina; dupa o luna mergi la consultatie sa vada si medicul; e mai sigur atunci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.