Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand pot sa-i dau copilului meu cereale integrale?

Raspuns mamica: "Dupa varsta de un anisor puteti sa-i dati copilasului dumneavoastra o portie de cereale integrale cu lapte o data la 2 - 3 zile. Sunt foarte bune si asigura o serie de substante nutritive si minerale necesare in alimentatia corecta si sanatoasa a copilului si nu numai."

Raspuns mamica: "Eu am inceput sa-i dau acum, la 1 an si 10 luni, pana acum i-am dat cereale formula pentru bebelusi, daca incepi sa-i dai trebuie sa-i dai la inceput putin mai ales daca nu a mancat pana acum gluten, eu ii dau si de la nestle si viva de acelea care contin cacao, le place lor mei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.