Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ii este frica de medici cand merg la control. Cum pot schimba asta?

Raspuns mamica: "Unui copil nu ii este frica de ceva pana cand parintele nu il face sa-i fie frica de acel ceva. Cu siguranta ati amenintat copilul ca daca nu va fi cuminte sau nu va asculta, va veni domnul doctor si ii va face injectie. Acum incercati sa-i explicati ca doctorul nu face injectii, ci doar ii ajuta pe oameni sa se vindece sau sa previna vreo boala pentru a nu ajunge la injectii."

Raspuns mamica: "Acum stiti cum este multor copii le este frica de medici, mai ales daca a avut vreo experienta rea, cu vreun medic, asistenta. Poate a fost internata vreodata si de atunci sa i se fi facut frica, de la analize poate, in mod cert este ca trebuie facut ceva. Incercati sa il duceti odata doar sa il consulte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.