Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce vrei sa-ti cumperi de Black Friday? Eu tot urmaresc Emag pentru un aspirator si o statie de calcat.

Raspuns mamica: "Sunt foarte multe care ar trebui prin casa, dar cred ca cel mai mult m-ar interesa un dictionar al limbii romane pentru clasele 1 - 4; sunt o multitudine de dictionare si enciclopedii care vor fi foarte folositoare fetelor; si apoi ar mai fi un storcator de fructe, ceva pampersi, chestii uzuale.... :)"

Raspuns mamica: "Eu am vrut sa imi cumpar o combina frigorifica, dar nu mi-au placut preturile sau mai bine zis nu mi-a placut reducerea aplicata la aceste produse, era pretul asa cum este de obicei. Pentru fetita mea am luat un cort de joaca, un castel care era redus 40 %."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.