Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat de dureroasa este operatia de extirpare a hemoroizilor?

Raspuns mamica: "In timpul operatiei nu vei simti nimic - deci nu este dureroasa procedura de extirpare a hemoroizilor. Insa vindecarea este grea si o perioada buna de timp nu vei avea voie sa mananci decat lichide - pentru a preveni constipatia si desprinderea operatiei."

Raspuns mamica: "In timpul operatiei clar nu vei simti nimic, deoarece esti anesteziata partial sau total, dar dupa operatie iti va fi destul de greu mai ales acum nu stiu unde ai hemoroizii, daca sunt interni sau externi, cei interni sunt mult mai durerosi mai ales cand stai jos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.