Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce trucuri stiti pentru a -l invata pe bebe sa foloseasca olita?

Raspuns mamica: "Eu il puneam si mimam ca stau si eu ca el si incepeam sa-l fac sa rada. Mai venea si sotul cu cate o jucarie si-l antrena in cate un jos astfel incat sa uite ca e pe olita. Pana la urma am reusit. Cand era mai mic statea mai mult insa dupa ce a mai crescut fudgea de pe olita. Acum sta si se uita la desene de pe olita....."

Raspuns mamica: "In primul rand varsta pe care o are copilul este elementara in a-l invata la olita. Cauta prin articolele scrise de noi, articolul Adio scutecel pe timp dezi. Eu l-am scris cu drag si am dat si multe sfaturi pe care le-am descoperit singura alaturi decopilul meu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.