Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru mamicile care locuiesc la bloc: de cand este obligatoriu sa treci bebe-ul la intretinere?

Raspuns mamica: "Eu cred ca am trecut copii din a doua luna de viata, dar mai sunt si administratori intelegatori care mai lasa de la ei si mai amana o perioada (aici tine si de ntelegerea vecinilor) de timp trecerea copilului la intretinere."

Raspuns mamica: "Buna, Da, este obligatoriu sa treci la intretinere bebelusul. Este un nou membru al familiei. Din momentul in care il aduci acasa trebuie sa il treci la intretinere. Nu conteaza ca este persoana majora sau copil, este membru al familiei consumator de apa, energie electrica, etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.