Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu sare in sus in loc sa faca pasi cand il tin de sub axile ! Asa faceau si copii vostri?

Raspuns mamica: "Asa face si lenesa mea tot sare in sus si in jos si nu vrea sa paseasca. Are o lene doar in premergator merce cand o tin de sub axile nu vrea se bataie. Nu sunt pregatiti inca dar va urma sa mearga si ei deci nu te ingrijora e normal. Chiar m-am documentat in cazul acesta."

Raspuns mamica: "Fiecare copil este unic si fiecare are felul lui de a percepe mersul... nu iti face griji,probabil este foarte mic daca il tii tu de sub axile. Nu-l forta ca o sa i se faca frica si iti va fi greu cand va fi nevoie sa mearga. Va merge cu siguranta la timpul potrivit."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.