Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Copiii crescuti in mediul rural, sunt mai putin alergici, cand vin in contact cu animalele de companie ?

Raspuns mamica: "Nu neaparat, chiar daca cresc la curte impreuna cu tot soiul de animale, daca este alergic se va vedea chit ca a crescut cu aceste animale chit ca nu a crescut cu ele deoarece a stat la bloc. Alergiile se dobandesc in timp si au diverse cauze. Dar eu nu as lasa copilul mic alaturi de caini sau pisici, deoarece mi se par periculoase."

Raspuns mamica: "Mai degraba putem spune ca au o imunitate mai buna, crescand in medicul rural si fiind inconjurati de fel si fel de lucruri, animale, de mici, organismul lor este obisnuit si atunci cand va fi in preajma unui animal, cand il mangaie sau il ia in brate nu va avea reactii la microbi spre exemplu, in rest poti fi alergic sau nu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.