Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce ar trebui sa fac ca sa imi usurez durerile din timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "In timpul sarcinii te poti consfrunta cu multe dureri de genul: dureri abdominale, de spate, ti se umfla picioarele, mainile, apar hemoroizi etc. Putem sa facem exercitii usoare pentru gravide, masaj in zona in care te doare spatele, sa bei multa apa pentru a preveni constipatia, sa te odihnesti, sa folosesti o perna electrica ca sa incalzesti zona lombara daca te doare spatele."

Raspuns mamica: "Eu am avut o modalitate proprie de a le usura. Am facut sport. In momentul in care organismul executa diverse miscari, unele parti ale corpului tind sa se relaxeze. Practicarea sportului aproape zilnic m-a ajutat si la nastere, si la revenirea mai rapida a organismului dupa aceasta. In nici un caz nu lua calmante, mai ales fara prescriptie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.