Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Este normal sa nu am menstruatie de 50 de zile?

Raspuns mamica: "Acum nu stiu, ar trebui saa mergi la un medic ginecolog si sa iti faci controlul ginecologic si o ecografie. Stiu cazuri in care ciclul le venea o data pe an sau la doi ani, si au fost la medic ginecolog si le-a recomandat anticonceptionale si au avut apoi ciclul normal. Acum nu stiu dca pana acum 50 de zile ai avut ciclul normal."

Raspuns mamica: "Nu este normal sa nu ai menstruatie 50 de zile asa cum nu este normal sa ai menstruatie de 2 ori pe luna. Un control ginecologic te va lamuri ce anume se intampla cu tine. Menstruatia poate intarzia din cauza factorilor negativi din jurul nostru, dar nu atat de mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.