Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dupa cat timp de la contactul sexual poti afla ca esti insarcinata?

Raspuns mamica: "Daca contactul sexual a avut loc in momentul ovulatiei, poti face un test de sarcina cam intr-o saptamana pentru a afla daca esti sau nu insarcinata. Insa daca contactul a avut loc in momentul in care nu te aflai la ovulatie, testul nu va arata decat o liniuta - deci nu ai ramas insarcinata."

Raspuns mamica: "Dupa ce s-a consumat actul sexual, poti afla ca esti insarcinata cam la doua saptamani, dar cel mai bine, stii ca esti in sarcinata daca nu iti vine mestruatia, daca nu iti vine mensrtruatia faci un test de sarcina, daca pe testul de sarcina apare doua liniute atunci testul este pozitiv si esti insarcinata, daca apare o liniuta atunci testul este negativ si nu esti insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.