Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ati mers in vacanta fara copii, cu cine i-ati lasat?

Raspuns mamica: "Nu am mers in vacanta fara copii, in primul rand pentru ca nu mi-ar fi tihnit vacanta daca as fi fost departe de ei si in la doilea rand ca nu as afi avut cu cinne sa ii las. Dar,d aca ar sta cu cineva de incredere, bunica-bunic, as putea sa merg intr-o vacanta."

Raspuns mamica: "Nici noi nu ne-am petrecut vacanta departe de ei. Mergem peste tot impreuna. Cred ca am ajuns sa ne traim viata pentru ei, de-acum. Nu cred ca m-as simti bine daca nu i-as avea alaturi. De-acum sunt destul de marisori ca sa inteleaga activitatile de vacanta si sa observe toate locurile frumoase in care mergem."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.