Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Care este cauza timiditatii unui copil ?

Raspuns mamica: "Dupa cum stim, timiditatea mai mult sau mai putin ne afecteaza pe noi toti, dar pentru a putea depasi aceasta stare trebuie sa ii gasim cauzele. Iar una di cauze ar fi chiar parintii si bunicii. Lipsa de afectiune din partea parintilor, prea multe critici, violenta in familie, toate astea duc la timiditate."

Raspuns mamica: "Poate fi timid ca asa ii este felul, daca si noi am fost timizi sau unul din parinti atunci e posibil si copilul sa fie; de regula ei sunt timizi cu strainii si asta doar pana incep sa-i cunoasca, sau poate fi timid in sensul de retras, daca este retras mai tot timpul ar trebui sa consulti un psiholog, cauzele ar putea fi daca este certat, lovit, daca ridici glasul/tipi la el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.