Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este permis sa beau bauturi carbogazoase cand sunt insarcinata ?

Raspuns mamica: "Nu cred ca este interzis, dar cu siguranta nu este bine. Toate bauturile carbogazoase contin foarte multe ingrediente nocive pentru organismul uman, si mai ales pentru un bebelus care este in burtica si incearca sa se dezvolte cat mai bine si armonios. "

Raspuns mamica: "Bauturile carbogazoase, dupa parerea mea, ar trebui interzise si scoase de pe piata. Nu ne fac bine deloc, iar daca mai esti si insarcinata nu numai ca iti pui tu viata in pericol, dar o pui si pe cea a micutului ce creste in pantecul tau. Inlocuieste aceste bauturi cu sucurile preparate de tine in casa din fructe proaspete."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.