Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pot sa-mi conving gemenii de 4 ani sa stea in paturile lor?

Raspuns mamica: "Depinde de ce fel de paturi sunt; sper ca nu de acelea de bebelusi caci ii inteleg daca nu vor sa stea:D, sunt destul de marisori si ar trebui sa inteleaga, poate ca se plictisesc sau poate vor sa iti atratga atentia, citeste-le o poveste sau lasa-i impreuna in acelasi pat."

Raspuns mamica: "Incearca sa faci totul sub forma unui joc; mai ales ca sunt doi, poti simula o competitie; "Cine este un Ursulet somnoros? Pe cine viziteaza Mos Ene prima data? Cine asculta cel mai atent cantecelul pe care il voi canta?" Incearca sa ii pacalesti cumva, prima data este mai greu?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.