Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ciclul meu menstrual este diferit luna aceasta - sunt insarcinata?

Raspuns mamica: "Acum nu prea inteleg bine intrebarea pusa de tine, in ce fel este diferit, daca esti insarcinata nu ar mai trebui sa ai ciclu. Daca te referi ca are alta culoare, miros, consistenta atunci ar trebui sa consulti un medic ginecolog si sa vezi ce iti spune el, asa vei sta linistita."

Raspuns mamica: "Intr-adevar, cand ai menstruatie peste sarcina, este diferita de cea obisnuita, adica mai deschisa la culoare, mai apoasa daca pot spune asa, insa asta este ultimul lucru la care sa te gandesti cand menstruatia este diferita, in primul ar trebui sa ai si alte simptome de sarcina daca ai fi insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.