Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Produsele pentru bebelusi, oricare ar fi ele. Cele mai bune sunt si cele mai scumpe ?

Raspuns mamica: "Cam asa si este, eu spre exemplu folosesc gama sanosan de cand s-a nascut si sunt foarte multumita de ea, iar pentru fundulet iti recomand cu toata increderea si convingerea sudocream, este nemaipomenita. Asa ca mai bine dai un ban si stii ca isi face treaba."

Raspuns mamica: "Eu nu sunt de acord ca produsele pentru bebelusi mai scumpe sunt neaparat si mai bune; eu am folosit de la niveea, niste produse foarte bune care nu irita pielea si care au un pret acceptabil pentru toate bugetele. este ca la orice produs: ce e scump nu e neaparat mai bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.