Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu de 5 ani are nevoie de logoped. Ce presupune acest lucru?

Raspuns mamica: "La logoped nu face nimic altceva decat exercitii de dictie si de vorbire corecta. Va invata sa pronunte literele pe care nu le poate pronunta, cuvintele intregi si va face exercitii cu limba. Nu va faceti griji, daca e vorba doar de litera r sau s - rezultatele vor aparea dupa cateva sedinte."

Raspuns mamica: "Un logoped este un terapeut care invata si ajuta copii sa vorbeasca bine si corect, mai ales pe ceei care nu vorbesc mai deloc sau foarte putin in comparatie cu varsta pe care o are. Daca asa a-ti primit de la un medic binenteles ca este bine sa mergeti la logoped."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.