Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce sunt mei tai-urile?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu sunt tot niste port-bebeuri, dar nu sunt ca cele obisnuite, ci sunt dintr-un material, dar in care se spune ca, copilul se simpte mult mai confortabil si de asemenea mama nu are probleme cu spatele. Si mai stiu ca poate copilul sa stea si culcat pe spate."

Raspuns mamica: "Este un sistem de purtare ergonomic recomandat copiilor de la aproximativ 5 luni. Este realizat dintr-un material rezistent care ofera suportul necesar spatelui fara a-l forta sa stea intr-o pozitie care poate dauna copilul, iar pozitia picioruselor este in forma de M (genunchii sunt mai sus decat fundul). E ca si cum l-ai lua in brate cracanat, dar in loc sa il sustii cu mainile o face mei-taiul. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.