Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Are si fii-miu de ceva timp un obicei prost: sa zgaltaie merele si alte obiecte de mobilier de prin casa. Cum il dezvat? am incercat cu ton ridicat, cu "te rog frumos", cu dat usor peste palmute, cu ignore... alte solutii?

Raspuns mamica: "Am si eu aceeasi problema... dar la mine baiatul meu se suie pe masa, pe canapea.... vrea la intrerupator ... off cateodata innebunesc pur si simplu nu intelege, nici cu vorba buna nici cu palma la fund... sfatul meu, RABDARE... sunt schimbatori copiii si eu i-am luat de l;a un magazin un fel de calut gonflabil, si sare pe ala toata ziua... am dat vreo 35 de lei..incearca si tu, poate merge si uita de mobila."

Raspuns mamica: "Si noi avem aceste problemeute si sper in timp sa scapam de ele. Iti trebuie foarte multa rabdare si astea este problema ca noi toti nu o maia avem. Totul se rezolva cu un ton destul de calm si categoric, ca nu are nevoie. Sper sa reusesc ca e tare neplacuta situatia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.