Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ati pastrat motul la copilasi? Eu, din pacate, nu il mai am. L-am cautat in aceste zile ... si degeaba. O fi de rau?

Raspuns mamica: "Eu .... nu le-am pastrat. Cand ne-am mutat si am facut curatenie, cred ca a "plecat" pe undeva. Bineinteles ca este o simpla superstitie. Noi le pastram doar pentru ca ne aminteau lucruri placute din viata copiilor. Asta e, n-o fi un capat de lume."

Raspuns mamica: "Cu siguranta trebuie pastrat. Eu il am langa buric, bratara de la spital a mea si a ei si prima fasa de tifon cu care a fost legata la spital si eticheta cu numele de cand s-a nascut. Le pastrez pentru cand face 18 ani. Nu cred ca inseamna ceva daca ai pierdut motul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.