Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Mamici cu doi copii mici, cum reusiti sa ii pacaliti sa stea cuminti sau sa se joace singurei astfel incat sa va puteti face si voi diverse treburi prin casa? Ai mei nu ma lasa sa plec nici la baie fara sa ma insoteasca, in special cel mare de 3 ani (cea mica are doar 8 luni)

Raspuns mamica: "Sunt foarte mici sa-i lasi ne esupravegheati parerea mea. Ai mei unul are 12 ani iar celalalt 2 ani jumate si tot nu reusesc sa-i fac sa stea cuminti. N-ar trebui sa-i lasi singuri. Lasa-i cu cineva... cu bunica, cu vecina... stiu eu... in nici un caz nu te poti baza pe ei."

Raspuns mamica: "Treaba e ca nu se lasa pacaliti uneori. Cea mica de 8 luni oricum nu intelege si nu stie de pacalit iar cel de 3 ani intelege el dar stii tu, tot cu mami e mai bine. Si daca il mai si pui sa aiba grija de bebe de 8 luni e jale ca nu are rabdare si nu se poate juca in niciun fel cu ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.