Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum sa-mi fac copilul de 21 de luni sa doarma?

Raspuns mamica: "Cred ca ai fi fost mai de ajutor daca dadeai un pic mai multe detalii. Incearca o poveste, o atmosfera linistita, mangaie-l pe spate ... sa stii ca si daca este prea obosit va adormi greu si va avea un somn agitat. Incearca sa ii faci un program de somn."

Raspuns mamica: "Este cel mai rau sa nu doarma. Dar cand nu doarme ziua sau noaptea. Nici cel mic al meu cand era micut dormea foarte putin ziua dar dormea noaptea, acum de ceva timp se mai trezeste noaptea dar reuseste sa adoarma repede. Incearca sa-i pui ceva muzica pentru copii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.