Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce pot sa fac ca sa nu mai am scurgeri din sani?

Raspuns mamica: "Daca mai ai scurgeri din sani asta insemnand ca ai terminat alaptatul si inca iti curge atunci poti lua de la farmacie pastilutele acelea care sunt pentru oprirea laptelui pe care le poti lua si fara reteta de la medicul de familie sau ginecolog. Sau poti lua aspirina."

Raspuns mamica: "In cazul in care ati incetat sa mai alaptati/ati intarcat bebelusul si lapticul continua sa curga, puteti lua niste pastilute de la farmacie pentru stoparea laptelui. In cazul in care alaptati, dar curge laptic din sani in momentul in care nu alaptati - folositi niste tampoane pentru mameloane."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.