Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce facem, ca prim ajutor,in cazul unei convulsii la un copil?

Raspuns mamica: "Fratele meu a avut convulsie cand era mic... In primul rand trebuie sunat la urgente. Intre timp aveti grija sa nu se raneasca singur, puneti copilul intr-o parte ca in cazul in care ii vine sa verse sa nu se inece cu propria voma si aveti grija sa nu-si inghita limba."

Raspuns mamica: "Eu am trait aceasta experienta care m-a marcat mult timp de acum 3 ani pana acum. Ideea este ca sunt ereditare si eu am facut la varsta de 9 luni. Trebuie sa suni imediat la urgente, trebuie asezat pe podea sa ia contact cu solul si aerisita camera si deschisa gurita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.