Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Unde trebuie asezat patutul copilului in camera?

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea, patutul copilului ar trebui asezat cat mai aproape de usa, pentru a ajunge cat mai repede la el, mai ales in timpul noptii. In cazul in care patutul se afla in camera dumneavoastra, il puteti aseza cat mai aproape de dumneavoastra, va va fi mai usor."

Raspuns mamica: "Eu cred ca unde este mai multa lumina, spre rasarit ar trebui asezat, eu il puneam langa fereastra ziua si noaptea langa patul nostru ca sa imi fie mai usor cand alaptam, depinde si de ce izolatie este in casa si de cat loc beneficiezi, unii pun patutul in mijloc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.