Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilasul dvs. s-a adaptat usor in colectivul in care a ajuns, la gradi sau scoala? Al meu si da, si nu.

Raspuns mamica: "Nu prea, la inceput a plans mult si nu a vrut sa participe la activitatile desfasurate in gradinita, treptata a inceput sa se obisnuiasca si sa se imprieteneasca cu copii. Acum e grupa mare si abia asteapta sa mearga zilnic la gradinita."

Raspuns mamica: "Fetita mea mai mult nu decat da ... Prima saptamana a stat, a fost totul ok, dupa care plangea si nu vroia sa mearga deloc. Doua saptamani pauza si apoi doua saptamani am fost impreuna, eu mi-am luat concediu si am mers cu ea ... In momentul de fata sta singura, dar nu se prea joaca cu copii, mai rar ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.